Spetterende videoshoot opnames!

Spetterende opnames gister met @blauwelava! Ook benieuwd naar hoe onze gitariste word ondergedompeld in zwarte inkt in Black van Pearl Jam? En hoe onze drummer staat te shaken met z’n sambaballen tussen twee van onze frontvrouwen in het nummer Did I Let You Know van de Red Hot Chilli Peppers? Je kunt de resultaten hier bewonderen!

Smashing recordings yesterday with @blauwelava. We’ve made it! Also curious how guitar player will be submerged in black ink in Black by Pearl Jam? And how our drummer is shaking with his samba balls between two of our front women in the Did I Let You Know by the Red Hot Chilli Peppers? You can see the results over here!

#punk #jazz #videoclip #recordings #black #summervibes #latindancers #bigband #bigbandjazz

@Dr. Nassau College Quintus Assen