Scoor jouw PLAYERS ONLY! album nu of doneer

Ha PLAYERS! Ons upcoming album PLAYERS ONLY! staat nu online om te bestellen via tinyurl.com/playersonlyalbum ๐Ÿ–ค Je kunt ook een donatie doen op voordekunst om deze plaat samen met ons mogelijk te maken, niet vergeten hรจ!

De teller loopt nog een paar weken, we zijn super happy en dankbaar voor al jullie support! ๐Ÿ™Œ๐Ÿป

Hi PLAYERS! Our upcoming album PLAYERS ONLY! is now online to order via tinyurl.com/playersonlyalbum ๐Ÿ–ค You can also make a donation on voordekunst to make this record possible with us, don’t forget!

The counter will run for a few more weeks, we are super happy and grateful for all your support! ๐Ÿ™Œ๐Ÿป 

#punk #jazz #funk #orchestra #bigband #playersonly #๐Ÿ’“ #๐Ÿ’”#brunomars #24K #๐ŸŒŸ #magic #pinky #rings #moon @voordekunst @keyproductionsnl