Album Release Party ‘PLAYERS ONLY!’

“Ja hoor het is eindelijk zo ver… de Album Release Party van ons nieuwe album ‘PLAYERS ONLY!’ is zaterdag 23 maart 2024!!”

Onze nieuwe vinylplaat ‘PLAYERS ONLY!’ wordt op dit moment geperst bij Deep Grooves! Graag nodigen jullie uit voor onze album release party op ZATERDAGAVOND 23 MAART in het mooie Stadslab Groningen (Suikerlaan 15 9743 DA)!

We beloven jullie een onvergetelijke avond met natuurlijk live gespeelde nummers van ‘PLAYERS ONLY!’ en een inkijk in ons nieuwe repertoire. Daarnaast is de feestelijke uitreiking van onze eerste vinylplaat en natuurlijk volop feest tot in de late uurtjes.

ENGLISH
Our new vinyl record PLAYERS ONLY! is being pressed right now at Deep Grooves! We’re very happy to invite you to our album release party on SATURDAY EVENING MARCH 23rd in the beautiful Stadslab Groningen (Suikerlaan 15 9743 DA)!

We promise you an unforgettable evening with, of course, the live performed songs from PLAYERS ONLY! and an insight in our new repertoire. In addition, there will be a festive presentation of our first vinyl record and of course plenty of partying until the late hours.